Жовківська районна рада

Гарбузова осінь

Переглядів: 419

6 жовтня  в с. Добросин відбувся IV-й фестиваль-ярмарок «Гарбузова осінь».

Привітали  господарів свята  заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук, перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець,   делегація гостей  із Польщі та голова Добросинрської сільської ради Галина Гец…


        У рамках заходу було представлено виставку-продаж дарів природи, презентацію овочевої кухні «Від гарбуза до квасолі». Милували око своєю красою та оригінальністю композиції куренів сільських рад. Щедрі господині сіл району гостинно пригощали усіх, хто в цей день завітав на свято, розмаїттям страв з гарбуза: гарбузової каші, запіканок, мусів, желе, пиріжків, млинців, цукатів з гарбуза, тістечок тощо.
Святковий настрій усім присутнім дарували фольклорні колективи району, а також виступи Євгенії Таранюк-Батючок та Зеновія Гучка.

Свято врожаю вкотре показало, що жителі нашого району вміють самовіддано працювати на землі, випікати смачний та красивий хліб, творити справжні шедеври з дарів природи, вишивати рушники, співати з душею та завжди допомагати один одному.



« повернутися до списку новин