Жовківська районна рада

Конкурс проєктів співробітництва територіальних громад: затверджено перелік переможців

Переглядів: 249

5 квітня, в онлайн режимі відбулося засідання Конкурсної ради з реалізації Програми підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області на 2019 – 2020 роки, на якому було затверджено 16 переможців Конкурсу 2020 року. 

Отже, цього року із 37 аплікантів, 16 стали переможцями. Загальний бюджет проєктів-переможців становить 31,5 млн грн, співфінансування з обласного бюджету – 9,98 млн грн. 

Варто зауважити, що 10 переможців – це галузь охорони здоров’я, 2 – галузь безпеки і 4 – інші. 

«Міжмуніципальне співробітництво, концентрація фінансових ресурсів та об’єднання громад задля розвитку регіону – наші пріоритетні напрямки діяльності. Важливі, а іноді нагальні, проблеми у сфері медицини, житлово-комунального господарства та безпеки можна вирішити лише об’єднавши зусилля влади, ініціативних людей на місцях та залучених коштів. Конкурс підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області є новим, але дуже необхідним. Сподіваюся усе задумане вдасться втілити в життя цього року», - зазначив співголова Конкурсної ради, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк. 

Додамо, що Конкурс проводиться Асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини».


 



« повернутися до списку новин