Жовківська районна рада

19 листопада - третя зустріч робочої групи з обговорення законопроєкту “Про місцеве самоврядування в Україні

Переглядів: 237

 

У четвер, 19 листопада, о 16.00 відбудеться третя зустріч робочої групи з обговорення законопроєкту “Про місцеве самоврядування в Україні”. На цій зустрічі буде обговорюватися Розділ 1.1 “Сталий розвиток громад” запропонований до включення в законопроєкт депутатами.

Нагадаємо, нова запропонована профільним Міністерством та профільним підкомітетом редакція законопроєкту передбачає впровадження необхідних базових принципів для впровадження цілей сталого розвитку в країні та продовження процесу децентралізації.

Обговорення відбувається на базі постійно діючої Робочої групи Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з питань впровадження реформи децентралізації влади в Україні за участі:

  • Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з питань впровадження реформи децентралізації влади в Україні;
  • Міністерства розвитку громад та територій;
  • асоціацій місцевого самоврядування;
  • провідних експертів та науковців. 

Засідання Робочої групи транслюватимуться на сторінці Публічні консультації зміни до Конституції - через консенсус у Facebook.

Результати першого онлайн-засідання робочої групи

Результати другого онлайн-засідання робочої групи.

 
 19 листопада - третя зустріч робочої групи з обговорення законопроєкту “Про місцеве самоврядування в Україні


« повернутися до списку новин