Жовківська районна рада

Засідання оргкомітету

Переглядів: 295

4 серпня, заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук  взяла участь в засіданні оргкомітету щодо відзначення в районі Дня Прапора та Дня Незалежності України.

Проводила засідання  перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець.

         До обговорення організації заходів були запрошені заступник голови Жовківської РДА Андрій Колієвич,  начальник відділу культури, молоді та спорту Ольга Калиновська.

          У ході засідання було визначено головні напрямки організаційної роботи, місце, час та основні локації проведення районних заходів з відзначення державних свят.

        Аби святкування в нашому районі пройшли організовано — підготовку до цього дня розпочато заздалегідь, адже цьогорічна ситуація вимагає дотримання карантинних норм та обмежень. Тому чисельних масових заходів не відбуватиметься, а заходи проходитимуть локально.

         Так, зокрема, вирішено, що 23 серпня на площі Вічевій відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України, прапора району та міста.

        24 серпня, в День Незалежності, демонструватимуть вітання колективів Жовківщини, відбуватимуться майстер-класи, плануються виступи місцевих дитячих колективів, фотовиставка тощо.

           Опісля відбудеться молебень та нагородження номінантів “Гордість району”.



« повернутися до списку новин