Жовківська районна рада

У Сокалі відкрили спортивний майданчик з наливним покриттям

Переглядів: 331

1 липня, у м. Сокаль голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь в урочистому відкритті спортивного майданчика з наливним покриттям.

Як зауважив Олександр Ганущин, реконструкція великих спортивних комплексів розпочинається з облагородеження невеликої території. «Опісля робимо велике поле, бігові доріжки, трибуни, підтрибунні приміщення. Усе це разом важить приблизно 30 млн грн. Відтак, якщо ми хочемо, щоб спорт був, щоб було людно на спортивних об’єктах, маємо вкладати кошти у розвиток спортивної інфраструктури з обласного і місцевих бюджетів. Тому дякую Сокальській районні раді за співфінансування будівництва цього сучасного і корисного майданчика. Переконаний, тут вируватиме життя! Додам, що фактично в кожному районному центрі області є такі комплекси», - розповів очільник облради.

Зауважимо, що майданчик облаштований у рамках реалізації у 2019 році Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Загальна кошторисна вартість об’єкта – майже 3 млн грн. З обласного бюджету було виділено 1 млн грн.

Довідково:

Загалом з обласного бюджету в 2019 році на облаштування майданчиків було виділено 25  млн грн, з яких внаслідок економії коштів використано – 24 млн 905 тис 860 грн. Співфінансування становило 20 млн 748 тис грн.

За ці кошти облаштовано 89 майданчиків, з яких:

- 25 майданчики зі штучним (трав’яним) покриттям;

- 4 майданчики з наливним покриттям;

- 60 майданчиків з тренажерним обладнанням

 


« повернутися до списку новин