Жовківська районна рада

Карантин на Львівщині продовжили до 7 липня

Переглядів: 268

01.07.2020

Показники захворюваності на коронавірус в регіоні змушують зберегти карантинні заходи в області. Відповідне рішення ухвалили  30 червня на засіданні обласноі? комісіі? з питань техногенно-екологічноі? безпеки і надзвичаи?них ситуаціи?.

На Львівщині спостерігається висока кількість звернень і стабільно високі цифри госпіталізованих хворих.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівськоі? ОДА Ореста Чемериса, завантаженість ліжок у закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізаціі? пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, складає 44,4% від загальноі? кількості (при нормі менше ніж 50%). Cередня кількість тестувань методом полімеразноі? ланцюговоі? реакціі? та імуноферментного аналізу протягом останніх семи днів складає 87,2 на 100 тисяч населення (при нормі більш ніж 24).

«Коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 становить 19,0 % при нормі менш як 11%. Показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 становить 24,9% при нормі менш як 11%», - додав директор департаменту.

Відтак, комісія ухвалила рішення продовжити карантин на територіі? області до 7 липня.

У межах Комісіі? суб’єктам господарювання на період діі? карантину рекомендували забезпечити виділення додаткових одиниць транспорту для зменшення навантаження на маршрутнии? транспорт у часи пікового навантаження.



« повернутися до списку новин