Жовківська районна рада

«STOP COVID-19»: інтернет-платформу та роботу чатботів доповнено контактними даними з усієї України

Переглядів: 293

Львівська обласна рада спільно з ІТ компанією «SoftServe», які розробили інтернет-платформу «STOP COVID-19» та запустили чатботів, удосконалили інформаційний ресурс і доповнили його базою даних про усі заклади охорони здоров’я України та контактні дані лікарів першої ланки. 

За посиланням HTTPS://COVID-19.LVIVOBLRADA.GOV.UA/ на інтернет-платформі «STOP COVID-19» мешканці України можуть дізнатися, куди звертатися, у випадку підозри на коронавірус. Також можна скористатися чатботами  у Телеграмі HTTPS://T.ME/DOC_FAMILY_COVID19BOT  та Вайбері HTTPS://TINYURL.COM/VRV6RT7. Перейти на них можна через сайт STOP COVID-19  

«Як і обіцяли, ми удосконалили інтернет-ресурс STOP COVID-19, наповнивши його контактними даними установ охорони здоров’я та сімейних лікарів з усієї України. Звісно, ми завдячуємо Національній службі здоров’я, яка допомогла нам цю ідею втілити в життя. Окрема подяка IT-спеціалістам компанії «SoftServe», що оперативно та професійно доповнили необхідну базу даних. 
Переконаний, цей сайт стане в нагоді тим, хто можливо ще не має або забув контакти своїх особистих лікарів і зможе скористатися інтернет сервісом та відшукає необхідну йому інформацію, в тому числі і про симптоми хвороби та алгоритм дій при підозрі на COVID-19», - зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Запропонований мережевий інтернет-ресурс, переконані розробними, допоможе в профілактиці та боротьбі з поширенням небезпечного коронавірусу в Україні. А також дозволить знайти відповіді на найбільш поширені запитання.

Слід додати, що на новому ресурсі також можна знайти номери «гарячих ліній» та інформацію про симптоми коронавірусу, групи ризику, поширення захворювання та захисні заходи.



« повернутися до списку новин