Жовківська районна рада

На Львівщині відновлено пасажирські автобусні та залізничні перевезення

Переглядів: 266

23.06.2020

Рішенням обласної комісії ТЕБ та НС карантин на Львівщині продовжили до 30 червня, зважаючи на високий показник виявлених хворих на  Сovid-19. Разом із тим, відновили пасажирські автобусні та залізничні перевезення.

Отож, з вівторка, 23 червня, офіційно дозволено відновити рух автобусних та залізничних перевезень за умови дотримання вимог карантину.

Обласною комісією ТЕБ і НС на виконання постанови Кабінету Міністрів № 500 сформовані особливі правила в частині відновлення пасажирських перевезень. Зокрема, заборонено перебувати в громадському транспорті без масок або респіраторів, кількість пасажирів не може перевищує кількість місць для сидіння.

Як відомо, 22 червня набула чинності постанова №500 Кабінету Міністрів України.

Згідно зі змінами дію адаптивного карантину в Україні подовжено до 31 липня, а карантинні правила на території України складаються з таких основних заборон, зокрема:

- перебування без одягнутих респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот (у тому числі виготовлених самостійно), в громадському транспорті, громадських будинках і спорудах;

- здійснення пасажирських перевезень в кількості більше, ніж кількість місць для сидіння в транспортному засобі.



« повернутися до списку новин