Жовківська районна рада

Інформація Жовківського ФСС

Переглядів: 1712

 

До відома страхувальників та застрахованих осіб!!!

З метою забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення з питань, які належать до компетенції Фонду соціального страхування України, керуючись статтею 40 Конституції України, статтею 5 Закону України „Про звернення громадян”, Жовківське  відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Львівській області надає інформацію про функціонування телефонних „гарячих лінії” , які працюють в приміщенні Жовківського відділення за адресою м. Жовква , вул. Воїнів УПА 24 : (03252) 61-082 та (03252) 61-376.

Прийом телефонних дзвінків на телефоні „гарячі лінії” проводяться у робочі дні з 8:30 до 17:15 ( з перервою на обід з 13:00 до 13:45)

У разі виникнення питань щодо нарахування, виплати допомог по листках непрацездатності ( тимчасова непрацездатність, вагітність та пологи, догляд, та інше), нарахування та виплати допомог потерпілим, внаслідок трудового каліцтва чи професійних захворювань та членам їх сімей, з питань медичних та соціальних послуг , які надаються застрахованим особам та потерпілим на виробництві просимо звертатися за вказаними номерами телефонів.



« повернутися до списку новин