Жовківська районна рада

Максим Степанов відвідав Чернівецьку область, яка найбільше потерпає від коронавірусу

Переглядів: 255

 

 

 

 
 

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов відвідав Чернівецьку область, яка найбільше потерпає від коронавірусу. Там Міністр перевірив роботу обласної клінічної та міської лікарень, які визначені в тому числі для лікування хворих на COVID-19, та забезпеченість цих медичних закладів засобами індивідуального захисту.

«Наразі з 19706 виявлених хворих на коронавірус в Україні — 2842 зафіксовано в Чернівецькій області. Це близько 14% від загальної цифри по країні. Сьогодні я особисто відвідаю лікарні  визначені для лікування COVID-19. Перевіримо роботу закладів, стан забезпеченості їх усім необхідним для лікування хворих на коронавірус, поспілкуємося з медпрацівниками», — зазначив Максим Степанов.

Міністр охорони здоров‘я Максим Степанов зазначив, що окрім костюмів біологічного захисту для медиків, які закупило МОЗ для лікарів, Чернівецька обласна клінічна та перша міська лікарні отримали також 2 рентген системи, 4 УЗД, 12 моніторів пацієнта та 33440 захисних костюмів, які були закуплені за допомогою НАК Нафтогазу.

Нагадаємо, 11 травня Максим Степанов відвідав Полтавську область. Там зазначив, що зараз керівництво МОЗ виправляє помилки старої реформи і будує нові зміни таким чином, щоб від них виграли як медики, так і пацієнти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


« повернутися до списку новин