Жовківська районна рада

Оперативна інформація про надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території України станом на 7 годин 22 травня 2020 року

Переглядів: 294

Підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій протягом доби для проведення заходів з запобігання надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 1 тис. 743 виїзди.

У результаті вжитих заходів врятовано 1 особу, 43 будівлі та 6 од. автотракторної техніки.

Доповідаю, що надзвичайних ситуацій техногенного, природного та іншого характеру на території України не сталося.

Одеська область

21 травня до ДСНС надійшла інформація, що у м. Одеса по вул. Середньофонтанська 29, сталося часткове обрушення дерев’яної веранди (галереї) двоповерхового житлового будинку (1920 року забудови, аварійний, частково відселений) на 22 квартири. Жертв та постраждалих немає. В будинку проживає 35 осіб. З двох квартир відселено 5 осіб. Всього залучалось 33 чоловіки та 12 одиниць техніки, з них від  ДСНС 17 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

Радіаційний стан стабільний, потужність експозиційної дози на поверхні ґрунту та вміст радіонуклідів у воді не перевищують допустимих значень.



« повернутися до списку новин