Жовківська районна рада

Публічні закупівлі - посібник для замовників

Переглядів: 303

Публічні закупівлі - посібник для замовників

Експерти Програми ООН з відновлення та розбудови миру підготували публікацію щодо аналізу положень Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель» від 19.09.2019 № 114-ІХ.

У посібнику (ЗАВАНТАЖИТИ 1,3 МБ) проаналізовані зміни у нормативних документах. Проєкт нової редакції Закону має гармонізувати правила публічних закупівель відповідно до стандартів Європейського Союзу, а також з вдосконалити норми законодавства відповідно до практики, що склалася у сфері публічних закупівель.

У посібнику:

  • ключові зміни, нові терміни та процедури;
  • новації у допорогових закупівлях;
  • нові електронні інструменти;
  • діяльність органів фінансового контролю, практика оскарження порушень у сфері публічних закупівель, питання відповідальності за порушення у сфері закупівель та багато іншого.

Окрему увагу присвячено вивченню змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), в тому числі й тих, що стосуються публічних закупівель.

Крім того, у публікації - приклади, рекомендації та корисна інформація для замовників про використання аналітичних інструментів.

 
Публічні закупівлі - посібник для замовників

 



« повернутися до списку новин