Жовківська районна рада

"КРАСА ДУШІ НЕ ПРАГНЕ ВИЗНАННЯ"  презентація збірок поезії Валентини Деркач

Переглядів: 941

"КРАСА ДУШІ НЕ ПРАГНЕ ВИЗНАННЯ"  презентація збірок поезії Валентини Деркач

 

У поетичному світі з"явилося ще дві збірки віршів поетеси Валентини Деркач--"Відвертість долі " та " Вимір щастя ", презентація яких відбулася 21 грудня, в малому залі районного Народного дому. Майстриню слова прийшли привітати шанувальники її поезії. На святі прозвучало багато віршів поетеси, що декламували - Людмила Жук, Наталя Парамонова, Валентина Пістун, Галина Ковальчук, Оксана Терех, Софія Кіх. А музичні твори (багато віршів п. Валентини покладено на музику ) прозвучали у виконанні Надії та Ігоря Сковронів ,Від Аліни Дем"янець та від гурту " Срібні дзвони" (керівник М. Качмар ) п. Валентина отримала в дарунок також музичні вітання.


         Привітали поетесу з виходом її двох збірочок -заступник голови Жовківської районної ради - Алла Жук, голова Червоноградської МПО УТОС - Надія Березюк, член ВО " Батьківщина" - Марія Ситнік, працівники бібліотек -Леся Сідельник ,Валентина Пістун та Мирослава Гнідець, Леся Корицька (жителька м. Мельбурна, Австралія ) спонсор видання збірок( за що п. Валентина їй щиро вдячна) та багато інших поціновувачів її поезії.
Теплі щирі слова подяки за чудову поезію , запашні букети квітів аплодисменти присутніх були найвищою нагородою для Валентини Деркач на святі.
Хочеться побажати п. Валентині ,щоб від книги до книги і надалі пульсувало поетичне джерело в її серці.і щоб дорога в тому її поетичному світі,була встелена не колючим терням,а мяким українським споришем.



« повернутися до списку новин