Жовківська районна рада

Оголошення

Переглядів: 290

ОГОЛОШЕННЯ

про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до спільної власності територіальних громад Жовківського району, щодо яких надійшли заяви

 

Жовківська районна рада Львівської області оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до спільної власності територіальних громад Жовківського району:

 

- частина нежитлового приміщення, балансоутримувачем  якого є                КНП «Жовківська ЦРЛ» за адресою: Жовківський район, м.Жовква, вул.Львівська,15а, загальною площею 1,0 кв.м на третьому поверсі (праве крило) будівлі поліклініки для розміщення кавового апарату, терміном на     2 роки 11 місяців. Вартість майна за незалежною оцінкою – 16 000 грн. без врахування ПДВ станом на 24.12.2019 року.

 

Заяви про оренду даного об’єкта  приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: 80300, м.Жовква, вул.Львівська,40, Жовківська районна рада тел.(03252) 61-566, факс 22-193.

У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз.3 частини четвертої ст.9 Закону України " Про оренду державного та комунального майна".

 

 

Жовківська  районна  рада

 

ІНФОРМАЦІЯ

Жовківської районної ради про підсумки конкурсу по  відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення оцінки вартості об’єктів, що належать до спільної власності територіальних громад Жовківського району, які підлягають оренді та приватизації, що відбувся 24.12.2019 року. 

Переможцем конкурсу з  відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення оцінки вартості об’єктів, що належать до спільної власності територіальних громад Жовківського району, які підлягають оренді та приватизації визнано: ФОП Коваль Людмилу Пилипівну.

Рішення  комісії щодо визначення суб’єкта оціночної діяльності затверджено 38-ою позачерговою сесією VІІ-ого демократичного скликання Жовківської районної ради від 26.12.2019 року.

 



« повернутися до списку новин