Жовківська районна рада

20-річний ювілей Народній вокальній студії Вікторії Кирилюк

Переглядів: 487

17 червня, святковим концертом відзначила свій 20-річний ювілей Народна вокальна студія Вікторії Кирилюк.

             Свою неймовірну вокальну, артистичну майстерність продемонстрували 121 учасник колективів Народної вокальної студії Вікторії Кирилюк віком від 5-ти і до 18-ти років.
             За словами керівника вокальної студії Вікторії Кирилюк, 20-річний ювілей став для колективу своєрідним підведенням підсумків за роки роботи.
Свідченням високої майстерності колективу є численні перемоги у міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсах, гастролі містами України і не тільки. А головне - більше тисячі юних вихованців студії за ці роки мали змогу розкрити свій талант та творчі здібності.


           Привітали колектив з ювілеєм голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур та депутат Жовківської районної ради і голова комісії з питань освіти і науки Марія Деревінська і вручили Подяки Народній вокальній студії Вікторії Кирилюк від Львівської обласної державної адміністрації та Жовківської районної  ради, побажавши нових успіхів і досягнень.


             Від найстарших до найменших – у 20-й день народження Народної вокальної студії Вікторії Кирилюк тут співала і сама Вікторія, і випускники колективу, і теперішні його вихованці. На сцені в яскравих костюмах та під веселу музику сяяли й найменші зірочки студії. Дитяча безпосередність і водночас чарівність їхніх виступів викликала щире захоплення як у дорослих глядачів, так і у дітей, які щоразу захопливо аплодували маленьким артистам.


            20 років існування колективу – це 20 кроків життя. Талановитих, впевнених, іноді важких, але завжди цікавих, різнокольорових та яскравих. Тож з днем народження, Народна вокальна студія Вікторії Кирилюк! Творчих перемог, натхнення, великих сцен і щирих оплесків.

 



« повернутися до списку новин