Жовківська районна рада

23 грудня 2019 року вже традиційно в приміщенні Державного історико-архітектурного заповідника у м. Жовкві зібралися люди, які втратили когось із рідних на війні, яка зараз відбувається в Україні, на Революції Гідності чи втратили її під час пожежі н

Переглядів: 243

 

23 грудня 2019 року вже традиційно в приміщенні Державного історико-архітектурного заповідника у м. Жовкві зібралися люди, які втратили когось із рідних на війні, яка зараз відбувається в Україні, на Революції Гідності чи втратили її під час пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі.
В даній зустрічі взяли участь депутат Верховної Ради України  Олег Синютка, голова Жовківської районної ради Роман Горбань, голова Жовківської райдержадмінстрації Роман Черніховський.
Захід розпочали юні сопілкарі Жовківського РНД під керівництвом Василя Юрочко композицією "Щедрик".
Отець Віталій Лупій відправив молитву за участю родин воїнів, що загинули в АТО. Священнослужитель закликав усіх дотримуватись християнських цінностей, допомагати потребуючим, щоб родини загиблих учасників АТО та Героя Небесної сотні не відчували себе самотніми із своїми потребами.
Народний депутат України О.Синютка, голова Жовківської районної ради Роман Горбань та голова Жовківської РДА - Роман Черніховський привітали родини з прийдешніми святами, побажали міцного здоров’я, незламного духу, добра і злагоди, спокою в душі та миру в домівках.
Святковий настрій зустрічі створили: чоловічий вокальний ансамбль (кер. Марія Мандзак), вокалістка Христина Пустовіт та вокальний ансамбль «Джерела Розточчя» (кер. Микола Качмар).
Опісля для учасників зустрічі державний історико-архітектурний заповідник організоував екскурсію Гетьманською залою та експозицією ідеального міста музею Жовківського замку.



« повернутися до списку новин