Жовківська районна рада

Оголошення

Переглядів: 312

ОГОЛОШЕННЯ

про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до спільної власності територіальних громад Жовківського району, щодо яких надійшли заяви

 

Жовківська районна рада Львівської області оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до спільної власності територіальних громад Жовківського району:

 

- частина нежитлового приміщення, балансоутримувачем  якого є                КНП «Жовківська ЦРЛ» за адресою: Жовківський район, м.Жовква, вул.Львівська,15а, загальною площею 1,0 кв.м на першому поверсі (праве крило) будівлі поліклініки для розміщення кавового апарату, терміном на     2 роки 11 місяців. Вартість майна за незалежною оцінкою – 17 000 грн. без врахування ПДВ станом на 15.10.2019 року.

 

Заяви про оренду даного об’єкта  приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: 80300, м.Жовква, вул.Львівська,40, Жовківська районна рада тел.(03252) 61-566, факс 22-193.

У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз.3 частини четвертої ст.9 Закону України " Про оренду державного та комунального майна".

 

 

Жовківська  районна  рада

 



« повернутися до списку новин