Жовківська районна рада

Інформація Жовківського районного центру зайнятості

Переглядів: 434

КОРОНОВІРУС COVID-19
ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобіганя поширенню на території України короновірусу COVID-19» Жовківська районна філія Львівського обласного центру зайнятості з 12 березня до 3 квітня ц. р. проводить профілактичні заходи , спрямовані на попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом, і гострих респіраторних інфекцій. Скасовуються всі масові та групові заходи, заплановані для населення та працедавців, зокрема семінари, тренінги, круглі столи, зустрічі, наради, міні-ярмарки вакансій тощо.
Установлені обмеження візитів безробітних та роботодавців до служби зайнятості. З метою пошуку роботи: у період карантину клієнти відвідуватимуть службу зайнятості не частіше одного разу на 30 календарних днів. Про наявність прийнятних пропозицій працевлаштування кар’єрні радники інформуватимуть безробітних у телефонному режимі або засобами електронного зв’язку.

У Львівському центрі ПТО ДСЗ навчання безробітних проходитиметься дистанційно.
Пошуковцям роботи рекомендується отримати необхідну інформацію з питань працевлаштування в режимі он-лайн на офіційних вебресурсах державної служби зайнятості, зокрема сайтах «Єдине соціальне середовище» 
https://www.dcz.gov.ua, «Освітній портал» https://skills.dcz.gov.ua , «Профорієнтація та розвиток кар’єри» http://profi.dcz.gov.ua , а також на профілі Жовківської РФЛОЦЗ у соціальній мережі «Фейсбук» https://www.facebook.com/ZhovkvaRCZ/

Про подальші зміно у роботі Жовківської РФ ЛОЦЗ буде повідомлено додатково

 



« повернутися до списку новин