Жовківська районна рада

Засідання оргкомітету

Переглядів: 349

13 лютого заступник голови Жовківської районної  ради   Алла Жук прийняла участь у  засіданні організаційного комітету з підготовки та відзначення на Жовківщині Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Засідання організаційного комітету провела голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур.

Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року-лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

В ході проведення організаційного комітету учасники зустрічі подавали пропозиції щодо формату проведення заходу.

Відповідні заходи  вшанування  пам’яті проводитимуться у районі з 18 по 20 лютого 2019 року закладами культури та освіти району у територіальних громадах та загальноосвітніх навчальних закладах.

20 лютого 2019 року о 16.00 год. в народному домі м.Жовква відбудеться вечір-реквієм з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні “У нашій пам`яті вони назавжди залишились” та покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Також в холі народного дому буде представлена виставка про події, які відбувалися на Майдані.



« повернутися до списку новин