Жовківська районна рада

10 жовтня, у Жовкві, стартував форум можливостей «#Не_формат».

Переглядів: 275

10 жовтня, у Жовкві, стартував форум можливостей «#Не_формат».

Завітали привітати учасників голова Жовківської районної ради Роман Горбань, голова Жовківської районної державної адміністрації Роман Черніховський, заступник голови РДА Андрій Колієвич та секретар Жовківської міської ради Андрій Мазан.

Форум «#Не_формат» – це зустрічі, спілкування, нові знайомства та можливості до створення власних ініціатив, які в подальшому покликані нести позитивний вплив на громади. Форум можливостей ?Не формат? включив у себе декілька платформ: навчальну, культурну, мотиваційну, громадське кафе можливостей від організацій та практичну для працівників РДА/ОТГ. Форум є своєрідною креативною лабораторією суспільних інновацій, а також місцем, де можна знайти однодумців для реалізації своїх проєктів. Крім того, це чудовий простір для діалогу різних секторів, зокрема влади, громадянського суспільства та бізнесу.
Формат проведення форуму складався з панельних дискусій, на яких спікери розповідали про свій досвід, та практичної частини, в якій учасники долучалися до напрацювань.

 



« повернутися до списку новин