Жовківська районна рада

Нагородження переможців

Переглядів: 366

31 серпня – 1 вересня в м.Жовква був організований та проведений XVIІІ-ий відкритий чемпіонат Львівської області з велосипедного спорту на шосе, присвячений пам’яті заслуженого тренера України, майстра спорту Збігнєва Керницького.

Це турнір пам’яті тренера, який започаткував розвиток велосипедного спорту на Жовківщині, виховав ряд знаменитих та титулованих велосипедистів, прославивши м.Жовкву на державному, європейському та міжнародному рівнях.

Як і в попередні роки програма змагань складалася з двох одноденних гонок:

31.08.2019 – індивідуальна гонка на 10 км, всі вікові групи. Маршрут пролягатиме від приміщення Крехівської ЗОШ до с.Млинки та зворотньо (5 км). - 01.09.2019 - групові гонки на дистанції:

- 20 км – молоді дівчата, молодші юнаки, дівчата;

- 45 км – юнаки, юніорки-жінки, категорія «Master» 50 років і старше;

- 60 км – юніори-чоловіки, категорія «Master» до 50 років.

З’їхалися велосипедисти з цілого західного регіону України та Республіки Польща. Професійне суддівство провів головний суддя змагань – суддя національної категорії - Володимир Набойщіков.

Учасники змагань, які посіли 1, 2, 3 місця по вікових групах були нагороджені медалями, дипломами та подарунками організаторів змагань.

Вручали нагороди перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець та начальник інформвційно-аналітичного  відділу  Жовківської районної ради Василь Пущинський.

Вітали переможців Аліна Керницька та Леся Калітовська



« повернутися до списку новин