Жовківська районна рада

Звернення керівництва Львівської обласної ради до мешканців регіону щодо загрози поширення коронавірусу

Переглядів: 284

01.04.2020

Шановні мешканці Львівщини!

Керівництво Львівської обласної ради через загрозу поширення коронавірусу закликає Вас на час карантину максимально уникати масового скупчення людей, без крайньої необхідності не виходити на вулицю, чітко дотримуватися рекомендацій лікарів, відповідально ставитися до всіх карантинних заходів. Усе це у сукупності – збереже життя Вам, вашим рідним і близьким!

Окремо звертаємося до людей похилого віку – відмовтеся від поїздок громадським транспортом, не відвідуйте на час пандемії людних місць, попросіть молодь допомогти Вам з придбанням товарів першої необхідності, а в разі появи перших симптомів захворювання — звертайтеся до сімейного лікаря.

Керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності закликаємо з розумінням поставитися до своїх працівників, особливо до тих, в кого є діти дошкільного віку, – організуйте віддалений доступ до робочого місця. 

Нагадаємо, Львівська обласна рада спільно з ІТ компанією «SoftServe» для мешканців області розробила інтернет-платформу «STOP COVID-19», де у розрізі населених пунктів подано координати медичних установ із зазначенням номерів телефонів лікарів, а також – карта з контактами лікарень області. Адреса САЙТУ: https://covid-19.lvivoblrada.gov.ua/

Дорогі земляки, у цей непростий для всіх час просимо Вас бути обачними, зберігати спокій, дотримуватися правил особистої гігієни і залишатися вдома! У свою чергу влада Львівщини вживає всіх необхідних заходів з протидії коронавірусу в області.

Бережіть себе і рідних!

З повагою

керівництво Львівської обласної ради



« повернутися до списку новин