Жовківська районна рада

«Освіта Львівщини в час нових викликів»: педагогічні працівники провели серпневу конференцію

Переглядів: 259

«Освіта Львівщини в час нових викликів»: педагогічні працівники провели серпневу конференцію

«Освіта Львівщини в час нових викликів»: педагогічні працівники провели серпневу конференцію
 

25.08.2020

Перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк та голова Львівської ОДА Максим Козицький сьогодні, 25 серпня, взяли участь у роботі щорічної серпневої конференції педагогічних працівників області «Освіта Львівщини в час нових викликів: досвід, цінності і можливості».

У вітальному слові Богдан Гагалюк висловив сподівання, що в умовах складної епідеміологічної ситуації все-таки відбуватиметься повноцінний навчальний процес у всіх закладах середньої освіти.

«Учитель – це не просто професія, а велике покликання. Праця педагога – напружена і відповідальна, вимагає цілковитої самовіддачі. Тому вважаю, що оплата праці освітян має бути вищою. Дякую педагогам за професійність і відданість своїй професії. Міцного здоров’я і миру всім нам!», - сказав він.

Крім того, перший заступник голови облради НАГАДАВ, що 17 липня під стінами Верховної Ради України у Києві відбулася виїзна позачергова сесія Львівської обласної ради.

«Депутати обласної ради зібралися висловити свою чітку позицію щодо неприпустимості прийняття антиукраїнського законопроєкту № 2362 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо навчання державною мовою в закладах освіти». У результаті – обласні обранці ухвалили відповідну заяву, а дане питання було зняте з порядку денного Парламенту», - розповів Богдан Гагалюк.

Варто зауважити, що учасниками конференції є: керівники органів управлінь освітою області, районів, міст та об’єднаних територіальних громад, голови профспілкових комітетів, громадськість.

Під час конференції освітяни представили бачення проблем та шляхів розвитку освіти області, а також обговорили стратегічні пріоритети галузі освіти Львівщини.

Наприкінці заходу усіх присутніх чекав перегляд фільму про Андрея Шептицького.



« повернутися до списку новин