Жовківська районна рада

У селі Осколонівка, що на Луганщині, висадили «Львівський гай»

Переглядів: 251

У селі Осколонівка, що на Луганщині, висадили «Львівський гай»
 

 

У суботу, 14 листопада, за ініціативи голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина у селі Осколонівка, що на Луганщині, висадили «Львівський гай» в межах програми «Змінимо країну разом». 

Для цього у Львівському лісовому селекційно-насіннєвому центрі», що у Брюховичах було закуплено 10 тисяч саджанців молоденьких сосен.

«Як усім відомо, зовсім недавно наша Луганщина сильно постраждала від лісових пожеж, котрі вчинили російські окупанти. Втрат зазнали мешканці тих населених пунктів, також важкого удару було завдано екосистемі. Тому виникла така ідея зібратися разом з друзями з Київщини, Львівщини та Луганщини та висадити тут, у селі  Осколонівка , «Львівський гай». Відбірні саджанці сосен було закуплено у нашому суперсучасному «Львівському лісовому селекційно-насіннєвому центрі» і тепер на східних теренах зростатиме молоденький ліс. 
Дякую усім, хто підтримав нашу акцію. Впевнений, такі ініціативи сприяють нашій ще кращій співпраці та дружбі з луганчанами та без сумніву, допомагають «зшивати країну»», - зазначив Олександр Ганущин.

Опісля відбулася зустріч із військовими.



« повернутися до списку новин