Жовківська районна рада

Жовківщина відзначила День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Переглядів: 305

         

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

                  Сьогодні на стадіоні у м. Жовква відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Згадати щирою молитвою та вшанувати хвилиною мовчання пам`ять бійців, які боролися і віддали життя за долю країни, зібралися заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук, перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець, заступник голови Жовківської райдержадміністрації Андрій Колієвич, міський голова Петро Вихопень, духовенство, родини загиблих учасників АТО та Героя Небесної Сотні, громадськість.

      

Опісля відбувся дитячий футбольний турнір пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та зустріч із сім`ями загиблих учасників АТО та Героя Небесної Сотні.

Пам`ятати та шанувати тих, хто пожертвував власним життям заради майбутнього України – наш святий обов`язок.

 



« повернутися до списку новин