Жовківська районна рада

Як проголосувати і не заразитися COVID-19?

Переглядів: 236

 

Місцеві вибори цього року є ключовою подією для всієї України і зокрема для українського місцевого самоврядування. Однак 2020-ий - це рік не лише виборів, а і рік пандемії коронавірусу. Постає питання, як організувати голосування так, щоби не наразити на небезпеку виборців та членів комісій?

Програма «U-LEAD з Європою» допомагає вирішити це питання.

Для представників ТВК та представників місцевого самоврядування, долучених до організації процесу волевиявлення, цими днями U-LEAD разом із Центром громадського здоров’я України провела серію з чотирьох онлайн-семінарів (8, 9, 13 та 15 жовтня) щодо теми «Протиепідемічні заходи під час підготовки та проведення місцевих виборів». Загалом у цих семінарах взяли участь до 300 учасників.

Окрім того, до 1200 громад по всій Україні отримали і вже розміщують на своїх виборчих дільницях три різні види плакатів та інструкції для виборців та членів виборчих комісій щодо протиепідемічних заходів (у додатку до публікації). Загалом Програма «U-LEAD з Європою» доставила понад 67 000 плакатів та 22 000 інструкцій (листівок) до виборчих дільниць в ОТГ.

Приєднані зображення:

Як проголосувати і не заразитися COVID-19?Як проголосувати і не заразитися COVID-19?Як проголосувати і не заразитися COVID-19?

 



« повернутися до списку новин