Жовківська районна рада

Інформація Жовківського районного центру зайнятості

Переглядів: 459

Успіх – це просто, головне почати

Вже майже рік працює крамничка «Весела кулька».

Ірина Діжак за фахом - еколог, працювала адміністратором на ТзОВ «Злука», проте дівчина завжди мала бажання творчо розвиватися та започаткувати власну справу. Ідея власного бізнесу з’явилася зі створення різноманітних композицій з повітряних кульок (аеродизайну): оформлення весіль, корпоративів, випускних, хрестин, днів народжень.

“Звільнившись з роботи, я  перебувала на обліку у центрі  зайнятості, там мені повідомили про можливість отримання одноразової допомоги для організації підприємницької діяльності. Спершу трохи сумнівалась, але завжди мала мрію працювати сама на себе та приносити своєю роботою задоволення собі та іншим людям. Так я вирішила випробувати свої сили та започаткувати власну справу”, – зазначила Ірина Діжак.

Як розповідає жінка, найважчим етапом було створення бізнес-плану, але завдяки курсам підприємницької діяльності та консультаціям фахівців районного центру зайнятості вдалось його реалізувати.

“Я пройшла курси у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, де навчали основам започаткування підприємницької діяльності. Коли працювала над створенням бізнес-плану, то працівники центру зайнятості консультували, підтримували, і власне завдяки цьому вдалось успішно захистити сформований бізнес-план  перед комісією з надання одноразової допомоги для започаткування власної справи”,  -  розповіла Ірина Діжак.

«За кошти, які я отримала по одноразовій допомозі, спільно з власними заощадженнями, я придбала балон гелію з редуктором, компресор та ручний насос, повітряні кульки, святкову то подарункову продукцію, іграшки та стелажі, тобто усе необхідне, щоб відкрити крамничку «Весела кулька”, - розповіла Ірина Діжак.

Сьогодні крамничка Ірини успішно функціонує, спектр послуг значно розширився і окрім придбання композицій з кульок, різних подарунків та святкової продукції у магазині можна взяти в оренду різноманітні елементи декору для дитячих днів народжень, хрестин та весіль.

«Я вдячна працівникам Жовківської районної філії Львівського обласного центру зайнятості за мотивацію, підтримку та за здійснення моєї мрії. Адже, найважливіше у моїй праці – це щасливі та задоволені обличчя моїх наймолодших клієнтів» - поділилася Ірина Діжак.



« повернутися до списку новин