Жовківська районна рада

Засідання оргкомітету

Переглядів: 314

12 серпня  голова Жовківської районної ради  Роман Горбань взяв участь  у засіданні оргкомітету з підготовки та відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності України.

            Проводив засідання  голова Жовківської райдержадміністрації Роман Черніховський.

До спільного обговорення  організації проведення Дня Державного Прапора та урочистих заходів до Дня Незалежності були запрошені перший заступник голови Жовківської РДА Любов Дунець, заступник голови Жовківської РДА Андрій Колієвич, керівник апарату райдержадміністрації Анна Богуш та начальник відділу культури, молоді та спорту Жовківської РДА Ольга Калиновська.

Під час обговорення особливу увагу акцентовано на широкому використанні державної символіки під час відзначення державного свята та проведення благоустрою населених пунктів району, прилеглих територій, підприємств, установ, організацій, їх будівель.

23 серпня на площі Вічевій о 12:30 год. відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України, прапора району та міста.

24 серпня в усіх церквах району відслужать молебні за незалежність.

Опісля у рамках святкувань на площі Вічевій у м. Жовква демонструватимуть вітання колективів Жовківщини, будуть облаштовані локації фотозони та фотовиставки. На літературній локації відбуватиметься зустріч з письменником.

О 18:00 год. – привітання від керівництва району та вручення нагород “Гордість Жовківщини”.

 

P.S.

Щоб  святкування в нашому районі пройшло гідно і організовано, проте з дотриманням усіх карантинних норм та обмежень, — заходи проходитимуть локально.



« повернутися до списку новин