Жовківська районна рада

Нарада

Переглядів: 278

21 січня, голова Жовківської районної ради Роман Горбань взяв участь у нараді щодо пропозицій до обласної Програми підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області, яку  проводив голова Жовківської райдержадміністрації Роман Черніховський.

        У нараді взяли участь директор агенції регіонального розвитку Львівської області Тарас Баранецький, перший заступник голови Жовківської РДА Любов Дунець, керівник Жовківської ЦРЛ  Ігор Шевців, голови місцевих рад, начальники структурних підрозділів РДА.

                Для участі в обласній Програмі підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області на 2019 – 2020 роки необхідно до 10 лютого зареєструвати договір громади про співробітництво у Мінрегіонбуді. Більше балів для участі у Програмі наберуть ті громади, у яких кількість населення понад 20 тис. мешканців та внесок співфінансування місцевих громад складатиме понад 65 %.

            Громади Жовківської, Дублянської та Куликівської територіальних зон будуть подавати проекти на закупівлю спецтехніки, Рава-Руська зона – на закупівлю функціональних ліжок. Також Жовківська зона готує пропозицію на закупівлю цифрового рентген-апарата.



« повернутися до списку новин