Жовківська районна рада

Відкриття дитячого садочка в с. Мервичі

Переглядів: 753

26 лютого, відбулося відкриття нового дошкільного навчального закладу дитячого садочку у с. Мервичі Куликівської селищної ради. 

Участь в урочистому відкритті взяли керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов, депутат обласної ради Андрій Дума, голова Жовківської районної ради Роман Горбань, голова Жовківської РДА Надія Щур, голова Куликівської селищної ради Л.Бова, місцеві мешканці.

Керівники області і району  привітали присутніх, а особливо батьків і діточок  з такою прекрасною подією.

Будівлю ДНЗ добудували і надбудували, замінили дах і встановили вікна, відремонтували фасад, встановили систему опалення, водо- та електропостачання тощо, побудували котельню. 

Проект реалізовано у рамках програми Державного фонду регіонального розвитку. Загальна кошторисна вартість становить понад 12 млн. грн., з яких з обласного бюджету виділили 5 млн грн., селищного  - 3,5 млн грн., ДФРР – 4,2 млн грн.

Роботи у дитсадку тривали більше двох років. Це є  перший дошкільний заклад освіти у Мервичах. Він розрахований на дві групи по 25 – 35 дітей у кожній. Але у перспективі його зможе відвідувати більше діток.



« повернутися до списку новин