Жовківська районна рада

14 січня голова Жовківської районної ради Роман Горбань  разом  з вокальним квінтетом «Срібні дзвони» у свято Найменування Господнього привітав  релігійну громаду Трьох Святителів села Нагірці Жовківсько-Кам'янка-Бузького деканату Львівської єпархії

Переглядів: 299

14 січня голова Жовківської районної ради Роман Горбань  разом  з вокальним квінтетом «Срібні дзвони» у свято Найменування Господнього привітав  релігійну громаду Трьох Святителів села Нагірці Жовківсько-Кам'янка-Бузького деканату Львівської єпархії УПЦ (ПЦУ) з Різдвяними святами та старим Новим Роком.

            Отцю Руслану від імені Жовківської районної ради  була вручена подяка щодо багаторічного душпастирства над військовослужбовцями Збройних сил України.

Від імені військових священників-капеланів деканату: о. Івана Саса, о. Андрія Вереса та о. Тараса Тимчишина за сприяння та допомогу в популяризації української культури, звичаїв та традицій серед наших співгромадян, які проживають на Донбасі, Роману Васильовичу вручено медаль "За відродження України".



« повернутися до списку новин