Жовківська районна рада

Засідання оргкомітету

Переглядів: 312

1 серпня, заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук  прийняла участь   у  засіданні оргкомітету щодо відзначення в районі Дня прапора, Дня Незалежності України та XII Міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу пам'яті Василя Ковцуна.  Проводила  засідання  перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець.

У ході засідання було визначено головні напрямки організаційної роботи, місце, час та основні локації проведення районних заходів з відзначення державних свят та футбольного турніру пам`яті Василя Ковцуна.

Так, зокрема, вирішено, що 23 серпня о 11:00 год. на площі Вічевій відбудеться урочисте зібрання з нагоди підняття Державного Прапору України. 24 серпня, в День Незалежності, урочисті заходи планується розпочати молебнем за незалежність в усіх церквах району. О після на площі Вічевій планується провести виставку декоративно-ужиткового мистецтва, козацькі забави, о 17.00 розпочнеться концертна програма та урочисті заходи.

Турнір з футболу триватиме 22-24 серпня, саме відкриття заплановано на 13:45 год. 22 серпня. Попередньо підготовлено Положення про проведення турніру та розіслано учасникам. Узгоджено, що у турнірі візьмуть участь 8 команд.

 Вирішили: членам оргкомітету ретельно доопрацювати заплановані заходи, щоб до проведення урочистостей були узгоджені всі моменти для проведення його на належному рівні.

Про стан виконання доручень члени оргкомітету звітуватимуть під час наступного засідання, яке відбудеться 6 серпня.

 



« повернутися до списку новин