Жовківська районна рада

Повідомлення

Переглядів: 743

   

ДЕРЖАВНА КАЗНАЧЕЙСЬКА СЛУЖБА УКРАЇНИ ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ У ЖОВКІВСЬКОМУ РАЙОНІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Воїнів УПА, 35, м. Жовква, Львівська обл., 80300, тел. (032) 52 22 431, факс (032) 52 22 431 Е-маіl: office.zhovk@lv.dksu.local, код згідно з ЄДРПОУ 36762986

 

 Органам державної влади, органам місцевого самоврядування, фінансовим органам, банківським установам, органам податкової служби; іншим органам, що контролюють справляння надходжень до бюджетів податків, зборів, платежів, розпорядникам (одержувачам) бюджетних коштів, іншим установам, організаціям та фізичним особампідприємцям

 

Вкотре повідомляємо, що з 01.01.2020 у Державній казначейській службі України (далі – Казначейство) відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203, та з урахуванням міжнародного номеру банківського рахунку IBAN, перевідкрито всі види рахунків.

Тобто, ВСІ ДОХІДНІ ТА ВИДАТКОВІ РАХУНКИ, які функціонували у 2019 році в Казначействі України (МФО банку 899998 та 820172), закриті, а з початку2020 року почали діяти нові відповідні рахунки із іншою нумерацією у форматі IBAN.

 Проте, за три операційні дні 2020 року продовжує надходити велика кількість платежів на рахунки, які діяли до 01.01.2020, що не дає можливості здійснити їх зарахування до державного та місцевих бюджетів та на рахунки бюджетних установ.

З метою правильного та своєчасного зарахування коштів до бюджетів всіх рівнів та державних цільових фондів у 2020 році, повторно наголошуємо, що платникам податків, зборів та інших обов'язкових платежів необхідно уточнити в адміністраторів (органів Державної податкової служби України, Пенсійного фонду України, Фонду соціального страхування України та ін.) реквізити відповідних дохідних рахунків.

Інформація щодо рахунків для зарахування податків, зборів та інших доходів до державного і місцевих бюджетів по Львівській області у 2020 році також розміщена на Веб-сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області (www.lviv.treasury.gov.ua) у розділі «Реквізити рахунків» або ж за посиланням : https://lviv.treasury.gov.ua/ua/rekviziti-rahunkiv.

 Одночасно зазначаємо, що Казначейством невідкладно, не порушуючи терміну, передбаченого пунктом 2.32 Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 21.01.2004 № 22, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 29.03.2004 за № 377/8976 (зі змінами), буде здійснюватися повернення коштів банку, що обслуговує платника, із зазначенням номера та дати електронного розрахункового документа та причини повернення таких коштів. Перезарахування та переакредитація на належні рахунки неможлива!

Просимо терміново провести роботу з вашими контрагентами, платниками, клієнтами тощо.

           Начальник                                                                  Тетяна КОМАР



« повернутися до списку новин