Жовківська районна рада

10 жовтня, в м. Жовква стартувала програма особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Переглядів: 282

10 жовтня, в м. Жовква стартувала програма особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Під час офіційного відкриття програми  у малому сесійному залі Жовківської районної ради  учасників привітали заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук  та заступник голови Жовківської райдержадміністрації Юрій Дубневич.

Програма триватиме до 16 жовтня. Упродовж шести днів учасники розвиватимуть свої навички за трьома основними складовими: освітньою, формаційною та практичною, що включають ознайомчі візити до органів державної влади, міжнародних організацій, засобів масової інформації, приватних та громадських компаній, зустрічі з топ-керівниками, експертами у сфері публічної влади, медіа-секторі та бізнесі.

Завершиться програма Днем управління, під час якого молодь матиме можливість пройти стажування з топ-керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, міжнародних інституцій, засобів масової інформації, бізнес-компаній, громадських об’єднань.

Мрієте стати держслужбовцем чи хочете дізнатися як функціонують органи влади? Маєте ідеї, пропозиції та бажання змінювати країну на краще?

Тоді проект «Державотворець» – стажування молоді в органах державної влади саме для Вас!

«Державотворець» – програма особистісного та професійного розвитку, яка орієнтована на взаємодію молоді та державної служби.Мета– створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадської активності молоді.



« повернутися до списку новин