Жовківська районна рада

Засідання оргкомітету

Переглядів: 393

14 травня голова Жовківської районної ради Р. Горбань  прийняв участь у  засіданні організаційного комітету з підготовки та відзначення на Жовківщині Дня пам’яті Героїв, Дня пам`яті жертв політичних репресій та Дня вишиванки. Засідання організаційного комітету провела голова райдержадміністрації Надія Щур.

Члени оргкомітету обговорили план заходів з відзначення в районі вищезазначених заходів. Визначено відповідальних працівників за організацію окремих пунктів плану. Також детально обговорено сценарії проведення районних заходів.

16 травня 2019 року о 11:00 год. на площі Вічевій відбудеться показ вишиванок ручної роботи та різноманітні флешмоби до Дня Вишиванки.

17 травня 2019 року о 15:00 на площі Вічевій біля пам’ятника жертв сталінських репресій відбудеться віче вшанування пам`яті жертв політичних репресій з метою привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, відродження національної пам'яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства.

22 травня 2019 року о 11.00 год. на площі Коновальця у м. Жовква відбудеться віче-реквієм з вшанування Дня пам’яті Героїв та покладання квітів до пам’ятника Євгену Коновальцю. Опісля, о 12:00 год., на міському стадіоні «Розточчя» відбудуться спортивні змагання, серед учнів ЗОШ району.

Відповідні вшанувальні заходи проводитимуться у районі також закладами культури та освіти району у територіальних громадах та загальноосвітніх навчальних закладах.

Запрошуємо депутатів місцевих рад, громадські організації, активістів, волонтерів, учасників АТО, представників ЗМІ взяти участь у вшануванні Дня пам’яті Героїв та політичних репресій.

 



« повернутися до списку новин