Жовківська районна рада

24 січня керівники району взяли участь у підсумковій нараді

Переглядів: 274

24 січня голова   Жовківської районної ради  Роман Горбань і  голова Жовківської райдержадміністрації Роман Черніховський, а також голови місцевих рад Рави-Руської, Малехова, Сопошина і Річок  взяли участь  у нараді з підсумків  роботи за 2019 рік Жовківського  відділення поліції Кам’янка –Бузького ВП ГУНП у Львівській області.

            В ході проведення  підсумків  керівники району  подякували за добросовісну і сумлінну працю   колективу Жовківського відділення та нагородили грамотами і цінними подарунками  кращих співробітників поліції.

            Керівники поліції  в свою чергу  наголосили, що завдяки розумінню  голів місцевого самоврядування,  відбувається  плідна  співпраця і конкретна допомога  місцевої влади,  зокрема і у придбанні нового автомобіля для ефективної роботи  Жовківської поліції.

            Ігумен Василіанського  монастиря отець Володимир освятив Йорданською водою приміщення  і поблагословив учасників підсумкової наради.

        По завершенні наради  було освячено та урочисто передано службовий автомобіль для подальшої роботи   по безпеці  громадян Жовківщини.

 P.S. Службовий автомобіль придбали в рамках реалізації районної програми забезпечення захисту населення від злочинних та протиправних проявів в Жовківському районі на 2019 рік. З цією метою на придбання автомобіля було спрямовано 350 тисяч гривень, в тому числі з районного бюджету – 100,0 тис.грн, решта суми (а це 250,0 тис. грн) – субвенційні кошти місцевих рад, а саме: Сопошинської, Річківської, Малехівської та Рава-Руської.

 До речі, це перший і досі єдиний на Львівщині приклад такої співпраці на рівні районної та місцевих громад з поліцією.



« повернутися до списку новин