Жовківська районна рада

Свято останнього дзвоника

Переглядів: 332

Останній дзвінок щорічно сповіщає учням про закінчення навчання. Не забарився він і цьогоріч. В останній весняний день він весело продзвенів у школах Жовківщини. 
Голова Жовківської районної ради Роман Горбань з нагоди останнього дзвоника завітав на святкову лінійку у Добросинській ЗОШ І-ІІІ ступенів та за сумлінну працю і активну участь у житті школи нагородив грамотою Львівського департаменту освіти і науки директора Мирослава Федорука.
Голова районної ради Роман Горбань на святкуванні останнього дзвоника в Синьковицькій НСШ І-ІІ ступенів привітав учнів, педагогів та батьків, а також відзначив цінним подарунком від Львівської обласної ради директора Синьковицької школи Світлану Левонову.


Заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук взяла участь у святі останнього дзвоника Лавриківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Виступивши із привітальним словом і найкращими побажаннями для освітян, школярів та батьків, нагородила грамотою Львівської обласної ради директора школи – Сала Василя Васильовича.



« повернутися до списку новин