Жовківська районна рада

Урочистості з нагоди Дня державної служби. 

Переглядів: 474

21 червня, в сесійній залі Жовківської районної ради відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби. 


            Голова Жовківської районної ради Роман Горбань  та  заступник голови районної ради Алла Жук  вітали   та вручили грамоти   голові Жовківської РДА Надії Щур, першому заступнику голови РДА Любов Дунець, заступнику голови РДА Юрію Дубневичу.

Голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур привітала усіх державних службовців з професійним святом, а це понад 200 посадовців у районі, котрі забезпечують практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави. 

          Керівники  районної ради  вітали державних службовців Жовківської районної державної адміністрації її структурних підрозділів, територіальних підрозділів центральних органів державної виконавчої влади, керівників  установ та організацій міста і району, а також вручили подяки з нагоди Дня державної служби за високопрофесійну службу, щоденну наполегливу працю в системі державного управління на благо жителів Жовківського району.

          Приємним продовженням свята для усіх присутніх став мистецький дарунок вихованців Жовківської дитячої школи мистецтв та колективу «Бишківчанка» з гумористичною програмою.



 



« повернутися до списку новин