Жовківська районна рада

Засідання оргкомітету

Переглядів: 338

 

6 серпня, голова Жовківської районної ради Роман Горбань  прийняв участь у засіданні оргкомітету щодо відзначення в районі Дня прапора, Дня Незалежності України та XII Міжнародного дитячо-юнацького турніру з футболу пам'яті Василя Ковцуна та вшанування 75-ої річниці Пирятинської трагедії. Засідання відбулось під  головуванням першого заступника голови Жовківської райдержадміністрації Любові Дунець.

У ході засідання було визначено головні напрямки організаційної роботи, місце, час та основні локації проведення районних заходів з відзначення державних свят та футбольного турніру пам`яті Василя Ковцуна.

Так, зокрема, вирішено, що 23 серпня о 10:30 год зібрання біля Народного дому, після чого пройде хода від Народного дому до площі Вічевої, де відбудеться урочисте зібрання з нагоди підняття Державного Прапору України. 24 серпня, в День Незалежності, урочисті заходи планується розпочати молебнем за незалежність в усіх церквах району. О 17.00 розпочнеться концертна програма та урочисті заходи. Для всіх бажаючих буде організовано безкоштовний вхід у Жовківський замок та музей.



« повернутися до списку новин