Жовківська районна рада

8 жовтня, в сесійній залі Жовківської районної ради відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Жовківського району.

Переглядів: 331

8 жовтня, в сесійній залі Жовківської районної ради відбулася нарада з  директорами закладів загальної середньої освіти Жовківського району.

У робочій нараді взяли участь: голова Жовківської районної ради Роман Горбань, голова Жовківської РДА Роман Черніховський, перший заступник голови РДА Любов Дунець,  начальник відділу освіти РДА Михайло Коваль.

В ході наради, згідно Указу Президента України №416/2020, за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм  відзначено  державною нагородою  Макогін Ганну Володимирівну — директора Великогрибовицької загальноосвітньої школи I–III ступенів.

За найкращі результати ЗНО в Жовківському районі нагороджено подарунковим сертифікатом, на придбання інтерактивної дошки, НВК Рава-Руська школа-гімназія.

Грамотами  районної ради та  відділу освіти Жовківської РДА були нагороджені  кращі директори шкіл.

 

Основними питаннями порядку денного стали:

Про мережу загальноосвітніх шкіл району на 2020-2021 навчальний рік та охоплення дітей шкільного віку середньою освітою.

Про організацію індивідуального та інклюзивного навчання в закладах освіти.

Про проведення атестації педагогічних працівників 2020-2021 рр.

Організація виховної роботи та масових заходів в умовах карантину у загальноосвітніх навчальних закладах.

Про протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVILD-19).

Про призначення відповідальних за проведення ЗНО.



« повернутися до списку новин