Жовківська районна рада

ХIV-а районна Спартакіада серед людей з обмеженими можливостями Жовківщини.

Переглядів: 435

5 липня на міському стадіоні «Розточчя» ( м.Жовква) відбулася ХIV-а районна Спартакіада серед людей з обмеженими можливостями Жовківщини.
            До участі у змаганнях допускалися інваліди, які проживають на території Жовківського району незалежно від нозології захворювання. Також участь у змаганнях  взяли товариство інвалідів м.Червоноград «Ніко».
             Метою даного заходу було:
- покращення фізкультурно-реабілітаційної та спортивної роботи серед інвалідів;
- залучення інвалідів до регулярних занять фізичною культурою і спортом;
- пропаганда фізичної культури і спорту серед інвалідів;
- виявлення талановитих спортсменів-інвалідів району, формування збірної команди району для участі в обласних змаганнях.
                     У церемонії відкриття даного спортивного заходу прийняли участь голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур, начальник інформаційно-аналітичного  відділу Жовківської районної ради Василь Пущинський, депутат Львівської обласної ради Андрій Дума, секретар Жовківської міської ради Андрій Мазан, голова Львівської обласної асоціації інвалідів Оксана Кіяновська.


              Районна спартакіада серед інвалідів Жовківщини проходила з наступних видів спорту, а саме: шахи, шашки, стрибки в довжину з місця, біг 60 м, настільний теніс, стрітбол, дартс, перегони на візках.


              Переможці і призери змагань районної Спартакіади були нагороджені дипломами та пам’ятними медалями.
              Відповідно за підсумками змагань відібрано збірну команду району, яка у вересні 2019 року прийме участь у обласній спартакіаді серед інвалідів Львівщини.



« повернутися до списку новин