Жовківська районна рада

Комісійний виїзд

Переглядів: 342

4 березня з метою якісної підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії у 2020 році у ЖРДЦ ОВТ “Росинка” здійснено комісійний виїзд.

        В роботі комісії взяли участь голова Жовківської районної ради Роман Горбань, голова Жовківської райдержадміністрації Роман Черніховський,  начальник Жовківського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Роман Гапоненко, представник ДПРЧ-17 ГУ ДСНС України у Львівській області Іван Гембальський.

           Комісією було проведено комплексне обстеження на дотримання вимог санітарного законодавства, протипожежних норм та правил, визначено стан готовності закладу до літньої оздоровчої кампанії.
Основні зауваження стосувались використання горючих матеріалів в облицюванні стін та монтажу електропроводки по дерев’яних конструкціях, а також впровадження системи Хассп (управління безпечністю харчової продукції).

         Під час оздоровлення та відпочинку дітей заклад має створити належні умови для безпечного та ефективного перебування, проживання, харчування, медичного обслуговування, повноцінного відпочинку дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку з належним дотриманням санітарно-гігієнічних правил та норм. Керівник дитячого закладу оздоровлення та відпочинку несе відповідальність за якість послуг, які надає такий заклад, та за збереження життя і здоров’я дітей, які перебувають у закладі, відповідно до закону.

        Керівники району  також відвідали заклад дошкільної освіти у  с. Зіболки. Тут заплановано провести роботи з реконструкції даху.

 

 



« повернутися до списку новин