Жовківська районна рада

Відбулась ІІІ позачергова сесія Рава-Руської міської ради 8 скликання

Переглядів: 326

23 грудня відбулось засідання ІІІ позачергової сесії Рава-Руської міської ради 8 демократичного скликання.

З 12 питань порядку денного депутати розглянули 11, з яких у 10 ухвалили рішення. Значна частина питань порядку денного стосувалась бюджетів.

Зокрема, було ухвалено перший бюджет Рава-Руської територіальної громад на 2021 рік. Його булов визначено у сумі близько 200 млн. грн. Нагадаємо, близько 80% з надходжень до бюджету складатимуть видатки на освіту (утримання закладів, заробітні плати).

Крім того, депутати затвердили структури та штатні чисельності апарату, фінансового відділу та відділу освіти, культури, молоді та спорту Рава-Руської міської ради. Так, в апараті міської ради передбачено 59 штатних одиниць:

15 - у апараті ради (включно з старостами),

8 - у Центрі надання адміністративних послуг.

Також створені окремі відділи без надання статусу юридичних осіб - загальний відділ, у якому передбачено 16 штатних одиниць, відділ соціального захисту - 5, відділ містобудування, комунальної власності та земельних відносин - 6, відділ бухгалтерського обліку - 3, відділ публічих закупівель - 4, відділ економіки та інвестицій - 3. У структурі відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту передбачено 4 штатних одиниці, у фінансому відділі - також 4.

Також встановили умови праці міського голови на 2021 рік. Відтак, за пропозицією депутатів останні затвердили міському голові надбавку за високі досягнення у праці у розмірі 50% до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років та премію у розмірі 250% розміру посадового окладу.

Питання "Про укладення договору оренди на приміщення, які перебувають у власності Рава-Руської територіальної громади, Рава-Руській державній нотаріальній конторі", депутати відклали і розглядатимуть на наступних засіданнях сесій.

Питання "Про затвердження Положення про консультації з громадськість та зацікавленими сторонами у Рава-Руській міській раді" не отримав підтримки від депутатів та його не підтримали.

Ще у одному випадку депутати відправили на доопрацювання проєкт рішення, у іншому - не підтримали.



« повернутися до списку новин