Жовківська районна рада

На Львівщині відзначили лікарів, які борються на передовій із Ковід-19

Переглядів: 337

У Львові за ініціативи Українського лікарського товариства спільно з Громадською радою при ЛОДА нагородили лікарів обласних медичних установ, які є опорними у боротьбі з коронавірусною інфекцією SARS-CoV-2.

Участь в урочистих заходах взяли голова Українського лікарського товариства у Львові, депутат облради Олег Дуда, керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов, керівництво Львівської ОДА та голова Громадської ради. «У 2020 році у нас з’явився новий фронт боротьби – пандемія коронавірусу. На передовій цієї боротьби стали наші медики. Багатьох із них, на жаль, ми уже втратили. Ми знаємо ім’я кожного такого медичного працівника, ми пам’ятаємо про них і довіку будемо вдячні за їх пожертву. Сьогодні ми також віддаємо велику шану та подяку тим, хто вдень і вночі рятує життя та здоров’я наших людей.

Честь і хвала нашим медикам», - зазначив під час виступу голова УЛТ, депутат облради Олег Дуда. Під час урочистостей нагородили медичних працівників Львівської обласної дитячої лікарні «ОХМАТДИТ», Центру легеневого здоров’я, Львівської обласної інфекційної лікарні та Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих.



« повернутися до списку новин