Жовківська районна рада

Вебінари та практикуми для голів громад - розпочався відбір учасників

Переглядів: 229

Керівництво органів місцевого самоврядування щодня змінює життя своїх громад.

Лідери громад визначають напрямок розвитку та приймають ключові рішення, при цьому зіштовхуються із щоденними викликами від відповідальності та можливостями від нових повноважень і ресурсів. Постійно змінюючи свою громаду, важливо і самим встигати за змінами, добре орієнтуватись у новому, бути в контакті з експертами та колегами з інших громад.

Щоб допомогти керівництву громад у цьому, Програма «U-LEAD з Європою» планує впровадження програми «Кроки для керівників 2021. Онлайн-версія», що підготовлена виключно для голів громад.

До участі у програмі, детальніше про яку можна дізнатись у Додатку 1, буде відібрано 150 міських, селищних, сільських голів, які візьмуть участь у семитижневому інтенсиві з вебінарів та практикумів, впровадження якого розпочнеться 1 березня 2021 року та проходитиме виключно онлайн.

Відібрані для участі голови отримають стратегічну орієнтацію у важливих для місцевого самоврядування темах, зможуть налагодити співпрацю з колегами, а також спільно зі своєю командою матимуть змогу підготувати проєкт, який, у разі успішного відбору, отримає фінансування на впровадження. Для участі у відборі треба заповнити форму, що міститься у Додатку 2, та до 18.00 15 січня 2021 року надіслати її на адресу regops.u-lead@giz.de, в темі повідомлення вказавши назву вашої громади та область.



« повернутися до списку новин