Жовківська районна рада

20 січня голова Львівської обласної ради Ірина Гримак провела zoom-нараду з керівниками громад Львівського району та головою районної ради

Переглядів: 228

20 січня голова Львівської обласної ради Ірина Гримак провела zoom-нараду з керівниками громад Львівського району та головою районної ради.

Проговорили проблеми та бачення співпраці між обласною радою та громадами.

Ірина Гримак розповіла про бюджет області та наше бачення діяльності обласних програм. Особливо наголосила на новій Комплексній програмі Регіонального розвитку Львівщини. Її розробляємо, щоб громади отримали підтримку і могли втілювати у життя, і місцеві ініціативи в одній громаді, і реалізовувати більші проекти, довкола яких об’єднуються декілька громад. І щоб можна було підтримувати також проекти міжрегіонального співробітництва, які дадуть поштовх для розвитку усій області. Також закликала голів ОТГ долучитися до стратегічної сесії Львівської обласної ради, яку ми запланували провести 29 січня. На цій зустрічі хочемо сформувати бачення діяльності обласної ради на 5 років і розуміння, як має розвиватися Львівщина, які пріоритети будуть у нашій роботі.

Окрему увагу присвятили галузі охорони здоров`я. У п`ятницю Львівщину відвідає заступниця міністра охорони здоров'я України Ірина Микичак. Тож попросила громади надати інформацію про ті проблеми, які у них виникли у зв`язку з передачею закладів охорони здоров`я з районної власності на баланс ОТГ. За підсумками домовилися проводити такі zoom-наради регулярно.



« повернутися до списку новин