Жовківська районна рада

Рава-Руська міська територіальна громада інформує

Переглядів: 1442

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169, Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

-на заміщення вакантної посади: - адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рава-Руської міської ради (по вчиненню державної реєстрації актів цивільного стану), посадовий оклад – 5300 грн. + інші виплати згідно із чинним законодавством;

- начальника Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, посадовий оклад – 7 300 грн. + інші виплати згідно із чинним законодавством;

- начальника Фінансового відділу Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, посадовий оклад – 7 300 грн. + інші виплати згідно із чинним законодавством; - начальника відділу містобудування, комунальної власності та земельних відносин, посадовий оклад – 6 700 грн. + інші виплати згідно із чинним законодавством;

- начальника відділу публічних закупівель, посадовий оклад, - 6 700 грн. + інші виплати згідно із чинним законодавством; - начальника загального відділу, посадовий оклад, - 6 700 грн. + інші виплати згідно із чинним законодавством; - головного спеціаліста – юрисконсульта, посадовий оклад, - 5 100 грн. + інші виплати згідно із чинним законодавством;

Вимоги до кандидатів на посаду адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рава-Руської міської ради (по вчиненню державної реєстрації актів цивільного стану): наявність громадянства України, вища освіта за освітньо- кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування, досвід роботи на посадах в інших сферах управління не менше 1 року; вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; знання основних програм роботи на комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: наявність громадянства України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо -кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 роки; вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; знання основних програм роботи на комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника Фінансового відділу Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: наявність громадянства України; наявність громадянства України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо -кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 роки; вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; знання основних програм роботи на комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу містобудування, комунальної власності та земельних відносин Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: наявність громадянства України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 роки; вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; знання основних програм роботи на комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу публічних закупівель Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: наявність громадянства України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 роки, вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; знання основних програм роботи на комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника загального відділу Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: наявність громадянства України; вища освіта відповідного професійного спрямування (спеціальність «правознавство») за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра; стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 роки, вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; знання основних програм роботи на комп’ютері.

Вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста – юрисконсульта Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області: наявність громадянства України; вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування; без вимоги до стажу роботи; вільне володіння державною мовою; системні знання в області чинного законодавства, у тому числі з питань діяльності органів місцевого самоврядування; знання основних програм роботи на комп’ютері. Особистісні якості кандидатів на заміщення вакантних посад: відповідальність, точність та чіткість у роботі з документами, комунікабельність, організованість, ініціативність, об’єктивність, дотримання професійної етики та культури спілкування. Наполегливість. Стресостійкість. Тактовність. Культура спілкування.

Перелік документів Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Рава-Руської міської ради такі документи: заява про участь у конкурсі; особова картка П-2ДС з додатками, автобіографія; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копія паспорта (всі сторінки); копія реєстраційної картки платника податків; копія трудової книжки, завірена за місцем роботи; копія військового квитка (для військовозобов’язаних); дві фотокартки розміром 4х6; подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий (2020) рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті (www.nazk.gov.ua). Національного агентства з питань запобігання корупції. Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

До участі у конкурсі не допускаються особи, які: - визнані в установленому порядку недієздатними; - мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади; - у разі прийняття на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі особам, які є їхніми близькими особами; - позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін; - в інших випадках, установлених законами. Документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дати публікації оголошення за адресою: 80316, вулиця Ярослава Мудрого, 3, місто Рава-Руська, Жовківський район, Львівська область.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків та з інших питань звертатися у Рава-Руську міську раду, контактний телефон (03252) 43-442, електронна адреса: rawa_mrada@meta.ua



« повернутися до списку новин