Жовківська районна рада

Про проблеми функціонування двох лікарень - КНП "Перемишлянська центральна районна лікарня" та КНП "Бібрська районна лікарня"

Переглядів: 732

Про проблеми функціонування двох лікарень - КНП "Перемишлянська центральна районна лікарня" та КНП "Бібрська районна лікарня"у зв'язку з реформою децентралізації та другим етапом реформи галузі охорони здоров'я і фінансування лікарень через укладання договорів з Національною службою охорони здоров'я України, йшлося 22 січня 2021 року на комісії з питань охорони здоров'я та соціального захисту, прав дитини та учасників бойових дій Львівської районної ради.

За результатами засідання комісії, з огляду на ряд невирішених проблемних моментів у функціонуванні двох лікарень та підписання угод з НСЗУ, за дорученням голови Львівської районної ради Андрія Сулима та його участі та участі членів профільної комісії - Людмила Гера, Анатолій Матківській, та Святослав Демків , 23 січня була здійснена робоча поїздка у дві вищевказані лікарні.

Проведено зустріч з головами ОТГ- Бібрка - Гринус Роман Ярославович та Перемишляни - Зозуля Олександр Зіновійович та в.о. головного лікаря КНП " Перемишлянська ЦРЛ" Соляник А.Л.

За ініціативи голови профільної комісії Людмили Гери та підтримки колег- депутатів, відвідали та оглянули пункти базування підрозділів екстреної медичної допомоги КНП ЛОР ЛОЦ ЕМД МК при цих закладах охорони здоров'я ( пристосовані однокімнатні приміщення сумісно з працівниками приймальних відділень) та зустрілися з черговим персоналом пунктів.

 В процесі спільних зустрічей, обговорень , надання консультативних порад, напрацьовано покрокові напрямки для врегулювання проблемних питань функціонування двох лікарень, враховуючи нове підпорядкування та нові форми господарювання цих закладів охорони здоров'я.

 Обговорено питання виділення нових приміщень для базування пунктів екстреної медичної допомоги, що відповідають санітарним нормам

Після проведення конкурсу на посаду керівника КНП "Бібрська районна лікарня"планується провести спільну зустріч для обговорення подальшого функціонування медзакладу. ????Спільними зусиллями для добробуту та безпеки громади!



« повернутися до списку новин