Жовківська районна рада

26 січня 2021 року о 10 годині, розпочалась робота чергової 4-ї сесії Жовківської міської ради VIII-ого демократичного скликання.

Переглядів: 292

На початку сесії депутати вшанували хвилиною мовчання померлого Савіцького Михайла Григоровича- батька депутата Жовківської міської ради Зоряни Савіцької, який в різні роки обирався депутатом міської ради, був головою Жовківської міської ради, неодноразово був депутатом Жовківської районної ради та заступником голови Жовківської районної ради.

Священнослужителі о. Петро та о.Лазар молитовно поблагословили депутатський корпус та запрошених і покропили Йорданською водою присутніх, побажавши плідної та конструктивної праці депутатам.

Головував на сесії голова Жовківської міської ради Олег Вольський.

До розгляду на сесії включено 61-е питання порядку денного.

Підчас розгляду було знято 13-е та 60-е питання порядку денного, а саме:

13. Про надання згоди на виготовлення проектної документації та прокладання волоконно-оптичної лінії звязку (ВОЛЗ) по території Жовківської міської ради

60. Про внесення змін до рішення 3-ї сесії VIII-ого демократичного скликання Жовківської міської ради №58 від 24.12.2020 року «Про продовження ПАТ «Укрнафта» договору оренди земельної ділянки по вул. Львівська,108 в м. Жовква»

Додатково до порядку денного внесено на розгляд 8 питань.

Депутати розпочали розгляд питань чергової 4-ї сесії Жовківської міської ради VIII-ого демократичного скликання.

Відбувається трансляція сесії  наживо.

 



« повернутися до списку новин