Жовківська районна рада

26 січня завершилось пленарне засідання чергової 4-ї сесії Жовківської міської ради VIII-ого демократичного скликання.

Переглядів: 259

26 січня завершилось пленарне засідання чергової 4-ї сесії Жовківської міської ради VIII-ого демократичного скликання.

Було розглянуто та проголосовано 67 питань порядку денного, серед них було підтримано Звернення депутатів Жовківської міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги.

Депутатське звернення до служби автомобільних доріг у Львівській області, щодо незадовільного ремонту дороги на відтинку Глинськ-Жовква.

Депутатське звернення до ПАТ Львівобленерго щодо планового і позапланового відключення електропостачання в населених пунктах Жовківської громади.

Звернення до Львівської обласної Прокуратури щодо вирубки дерев у парку, а також питання до фірми, яка проводила реконструкцію парку.

Перед депутатським корпусом у питанні різне, виступив Курнат Роман Васильович-директор КП «Жовкватеплоенерго» щодо ситуації з тарифами і діяльності та заборгованості підприємства.

Пленарне засідання транслювалось наживо.

Прийняті рішення та звернення будуть опубліковані на офіційному сайті Жовківської міської ради



« повернутися до списку новин